Pages

Ads 468x60px

2009. augusztus 16., vasárnap

Egyedi tetoválások

Az egyedi tetoválások alap kritériuma, hogy teljesen egyedi legyen a minta, de ha az internetről választasz tetoválást magadnak ne csodálkoz ha holnap szembe jön veled az utcán ugyan az a minta.

Nem azt mondom, hogy ne nézünk szét a neten egy jó tetkó után,  ha találtál egy jó tetoválás képet és neked tetszik akkor használd fel alap ként de kérd meg a tetováló müvészt vagy a grafikusodat, hogy a saját  ötleteidet is vigyék bele a tetoválásba igy az csak rőlad szól majd.

De ha teljesen egyedi tetoválást akarsz akkor gondold át alaposan mit abrázoljon a tetkód és terveztesd meg azt, bármeik  profi tetováló müvész  meg fogja neked csinálni az egyedi elképzeléseid alapján a tetoválást. 

Népszerü tetoválás minták

Kezdetnek itt egy felsorolás a népszerü és divatos tetoválás mintákról, de előte még szólnék eről a Divat dologról.

Szóval sajnos egyik másik hejen látam olvastam,  hogy van aki csak azért csináltat tetoválást mert divatos, na most azok akik divatból csináltatnak tegyenek meg maguknak egy sziveséget.

Senki ne csináltason csak azért tetoválást mert az divatos, fontos, hogy a tetoválásodnak legyen valami jelentése különben megbánjátok és lehet majd sujos ezreket kiadni a tetováls eltávolitására.

Na de térjünk visza a népszerü tetoválás mintákra és stilusokra:

-angyal tetoválások

-virág tetoválás minták

-japán tetoválás minták

-kinai irásjel tetoválások

-csilag tetoválások

-portré tetoválások

-nonfigurativ tetoválások

-gésa tetoválás minták

-sárkány tetkók

-pilangó tetoválások

-old school tattoo minták

-derék tetoválások

-tradicionális törzsi tattoo minták

-kelta tetoválások

-tündér tetoválások

-emlék tetoválások

-intim tetoválások

-karszalag tetoválások

-boka tetoválások

Természetesen nem soroltam fel az öszes tattoo stilust, jónéhány stilus van még ami népszerü a nagyvilágban.

a TattooSpot elindult

Üdvözlök mindenkit itt a  Tetoválás Minták blogján.

Egyszerü célal hoztam létre  ezt a  tetoválásról szóló blogot , meg akarom mutatni mindenkinek a tetoválás sokszinü világát.

Mint azt a blog neve is mutatja a tetoválás és a tattoo minták adják az alap témát.
Igyekszem részekre bontani és öszefoglalni a témát, több tetoválásról szóló weboldalam  van már,  remélem mindenkinek tudok segiteni abban, hogy megtalálja a számára ideális tetoválás mintát.

Azon látogatóink akik szeretnék megmutatni magukat a világnak szerepelhetnek Itt vagy a TattooAllasz Styllecenter cimoldalán, aki szeretne élni a lehetőségel az küldjön képeket és egy néhány soros öszefoglalót a stylpenze@gmail.com email cimre.
 

Sample text

Sample Text

666

Sample Text